مقررات شرکت های تولیدی

 

در اولین قسمت باید به این سوال پاسخ دهیم که شرکت تولیدی چیست و چه کاربردهایی دارد. در بازار کار شاهد این هستیم که کالاهای مختلفی برای رفاه عموم عرضه می شوند. هدف از عرضه کالاهای جدید، رفع نیاز مردم می باشد، اما باید بگوییم که این تولید و عرضه کالا برای شرکت های تولیدی کننده ان هم سود مالی خوبی را به دنبال دارد اگر فرآیند راه اندازی شرکت تولیدی خوب طی شود و محصول قابل قبولی را به بازار عرضه کند.

به عنوان مثال تصور کنید که محصولی مانند میوه خشک به بازار عرضه می شود، این محصول در یک شرکت تولیدی یا همان کارگاه تولید می شود و سپس بعد از بسته بندی های لازم به بازار عرضه خواهد شد. با عرضه این میوه خشک ها هم شرکت تولید کننده سود مالی می برد و هم نیازی از عموم مردم بر طرف خواهد شد.

یک شرکت تولیدی چه ویژگی هایی دارد؟

همانطور که گفتیم یک شرکت تولید کالای خاصی را تولید و به بازار عرضه می کند، حال این شرکت باید دو ویژگی مهم داشته باشد تا بتواند در بازار و در بین رقبای خود سود مالی قابل قبولی داشته باشد.

1- کالای مورد نظر باید در ابتدا خاص و جدید باشد تا بتواند نیازی جدید از مردم را برطرف کند.

2- علاوه بر جدید بودن یک کالا، باید قیمت به صرفه ای هم داشته باشد.

در مثال بالا همان بسته های میوه خشک را در نظر بگیرید. شرکت های بسیاری هستند که میوه خشک تولید می کنند، پس شما برای موفق شدن باید یا کیفیت محصول خود را به مقدار قابل توجهی افزایش دهید، یا قیمت کمی را برای محصولات خود در نظر بگیرید، این دو عامل باعث می شود که مشتری به سمت خرید محصول شما جذب شود.

انواع شرکت تولیدی

انواع شرکت تولیدی

برای آن که شرکت تولیدی خود را ثبت کنید، در ابتدا باید نوع آن را مشخص کنید. در قانون تجارت ایران انواع مختلفی برای شرکت ها وجود دارد، اما یک شرکت تولیدی معمولا به شکل سهامی خاص یا مسئولیت محدود ثبت می شود. لازم به ذکر است که مراحل و شرایط ثبت این دو شرکت تفاوت هایی با هم دارند که در ادامه این موارد را شرح خواهیم داد